Материали

Безплатна доставка

МАТЕРИАЛИ ИЗПОЛЗВАНИ В НАШИТЕ МАТРАЦИ

Матраци СТИЛ залага в своите матраци материали с гарантирано качество от утвърдени европейски производители:

external

ПРУЖИНЕН ПАКЕТ БОНЕЛ:
Пружинният пакет БОНЕЛ е една от най-често използваните системи за матраци в световен мащаб.
Състой се в много на брой двойно конусни закалени пружини които се сединяват помежду си като по този начин образуват пакет. Използваните от нас пружинни пакети допълнително се укрепват чрез плоска стоманена шина, която разпределя приложеният натиск върху по-голяма площ и така удължава живота на матрака. Използваните от Матраци СТИЛ БОНЕЛ пакети са със следните характеристики:
– Стоманизирани двойно закаленени спираловидни чашки d 8.5 см./h 16 см. – 120 бр./кв. м.

ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА:
Полиуретановата пяна е така нареченият дунапрен, той се различава по своята плътност и еластичност. Колкото по-голяма е плътността и еластичността на пяната толкова по-дълъг е нейният експлоатационен живот. В нашите матраци влагаме пяна с следните харектеристики: N2535, N3030.

external
external

HR ПЯНА:
Високо еластична луксозна пяна от типа на полиуретанова пяна, но с по-високо качество, по-висока еластичност и дълготрайност. В нашите матраци влагаме HR пяна с следните технически характеристики: HR3035, HR4040.

МЕМОРИ ПЯНА:
Това е материал от семейството на полиуретана, но с подобрени физико-механични показатели, постигнато чрез използването на химически реактиви. Мемори пяната има способността да задържа известен период от време формата на приложеният върху нея натиск. В нашите матраци влагаме МЕМОРИ пяна с следните технически характеристики: VISKO6020.

external
external

ВАТИН:
Мебелни вати от регенерирани влакна. Екологично чисти, произведени по метода на термосвързане. Матраци СТИЛ използва ВАТИН със следните параметри: 800гр./кв.м.

ПОРЪЧАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОНА