Поръчки и доставки

Безплатна доставка

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

Изберете продукт от секция МАТРАЦИ като щракнете върху него.

В страницата на продукта, над бутона ПОРЪЧАЙТЕ, от падащото меню РАЗМЕРИ НА МАТРАЦИ: ИЗБЕРЕТЕ можете да изберете съответния размер, цената му ще бъде пресметната автоматично от системата ни и показана под наименованието на продукта.

В случай, че продуктът е в промоция, цените които ще бъдат показани са две, една задраскана, която е редовна (без намаление) и втора с включена промоционална отстъпка.

Посредством бутоните + и до бутона ПОРЪЧАЙТЕ можете да увеличите или намалите количеството на продукта който желаете да поръчате.

След като сте избрали размер и количество от продукта (по подразбиране е един) го добавете към виртуалната си пазарна кошница (количка, пазарна чанта) като натиснете бутона ПОРЪЧАЙТЕ.

Можете да добавите и други продукти в кошницата (количка, пазарна чанта) и да ги обедините в една обща поръчка която да ни изпратите.

За да прегледате съдържанието на своята кошница (количка, пазарна чанта) влезте в нея чрез бутона ПРЕГЛЕД ПОРЪЧКИ от падащото меню на изображението ПАЗАРНА ЧАНТА, намиращо се в най-горната дясна част на онлайн магазина ни.

От кошницата (количка, пазарна чанта) можете да коригирате количеството на продуктите които желаете да поръчате и/или да премахнете които не желаете.

Вдясно от продуктите в кошницата (количка, пазарна чанта) имате кратко падащо меню ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА с опциите ни за доставка на направената поръчка, изберете една.

Общата дължима сума по направената поръчка ще видите по-долу в менюто СУМА ЗА ПЛАЩАНЕ, тя включва цената на продукта или продуктите и транспортните разходи по доставка.

За да продължите със своята поръчка, натиснете бутона ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА.

Следва да попълните кратък онлайн формуляр с детайли за фактуриране, доставка и плащане. След като приключите натиснете бутона ПОРЪЧВАНЕ с което ни изпращате своята поръчка.

Когато получим вашата заявка, ние ще се свържем с вас за потвърждение и уточнение на всички детайли по доставката на избраните продукти.

МАТРАЦИ СТИЛ, ви пожелава приятно пазаруване!

ПОРЪЧКИ

След попълване на онлайн формуляр за покупка на продукти и натискане на бутон ПОРЪЧВАНЕ, потребителят/клиентът се съгласява да закупи избраната от него и съответно предлаганата от фирма ТОНИКС-СТИЛ ООД стока. Това действие има правно обвързваща сила. Потребителят/клиентът получава потвърждение за направената от него поръчка чрез телефонно обаждане от представител на онлайн магазин МАТРАЦИ СТИЛ и уточнение на всички детайли по доставката на избраните продукти, което се счита за сключване на договор.

Минимален праг на стойността на поръчката няма. Поръчки се приемат НОН-СТОП, двадесет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата. Такива направени в делничен ден до 16 часа се обработват в същия работен ден. Същите направени в делничен ден след 16 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Същите направени в официалните за Република България празнични дни се обработват на първия работен ден след тях.

Необходимо за осъществяването на поръчка е потребителят/клиентът да въведе данни като име, адрес за доставка, валиден телефонен номер и имейл адрес. Дадена поръчка се счита за направена ако сте получили телефонно обаждане от представител на онлайн магазин МАТРАЦИ СТИЛ за потвърждаване и уточняване на доставката.

ДОСТАВКИ

Всяка доставка е за сметка на потребителя/клиента и се извършва с любезното съдействие на куриерска фирма през работно време от 10:00–18:00 часа в рамките на 3–5 работни дни на посочения от вас адрес.

Плащането се осъществява чрез наложен платеж – сумата се плаща на куриера, когато донесе поръчката на адрес.

Цената на доставката се заплаща заедно с поръчаните продукти, т.е. стойността на наложения платеж ще бъде равна на цената на поръчаните продукти плюс цената на доставката. Тя варира в зависимост от това дали поръчката е за гр. София, за цялата страна или ще бъде взета от магазина на МАТРАЦИ СТИЛ – вижте местонахождението му в секция КОНТАКТИ.

ЦЕНИ

• Доставка за гр. София: 20 лева
• Доставка за цялата страна: 30 лева
• Взимане от магазина: Безплатно!

ВАЖНО: ПРИ ПОРЪЧКА ЗА НАД 200 ЛЕВА ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

При желание от страна на потребителя/клиента да ползва различни от изброените по-горе услуги за доставка, следва да се свърже с наш представител на посочените телефони в секция КОНТАКТИ и се уточни неговото искане.

Благодарим ви, че избрахте МАТРАЦИ СТИЛ!

ПОРЪЧАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОНА